Λέβητες ξύλου PREMIUM & ECOLINE από 25KW εώς 150KW

ΤΗΛ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6932479481
Ο λέβητας ξύλου PREMIUM αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό λέβητα στερεών καυσίμων υψηλής θερμικής απόδοσης, σχεδιασμένο με γνώμονα την οικονομική και οικολογική θέρμανση. Ο χαλύβδινος λέβητας διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο και ανεμιστήρα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας του αέρα. Διατίθεται σε εκδόσεις από 25 έως 150 kW και είναι σχεδιασμένος για στερεά καύσιμα, για τη θέρμανση μικρών και μεγάλων χώρων.



Οι 5 διαδρομές που υποχρεούνται να διανύσουν τα καυσαέρια για να διαφύγουν από τον χώρο καύσης είναι σχεδιασμένες ώστε να προάγουν τη μέγιστη επαφή με τα τοιχώματα του λέβητα. Έτσι η ανταλλαγή θερμότητας είναι άρτια και τα καυσαέρια φεύγουν από τον λέβητα με ελάχιστη θερμοκρασία. Ο καθαρισμός του λέβητα είναι πολύ εύκολος και πρακτικός και γίνεται από το μπροστά μέρος του .
Ο λέβητας μπορεί να λειτουργεί με πέλλετ, πετρέλαιο και αέριο με την τοποθέτηση του αντίστοιχου καυστήρα στην υποδοχή της κάτω πόρτας. Επίσης, προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση, ενώ ο έλεγχος της καύσης αλλά και τα συστήματα ασφαλείας εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εναρμονιζόμενη πλήρως με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN303-5.

Ο λέβητας ξύλου PREMIUM περιλαμβάνει:

Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ρύθμισης καύσης και κυκλοφορητή.
Ηλεκτρικός ανεμιστήρας βεβιασμένης ροής αέρα με κλαπέ για τη βελτιστοποίηση της καύσης .
Θάλαμος καύσης, με μεγάλη επιφάνεια εναλλαγής θερμότητας.
Καλύτερη εναλλαγή ζεστού-κρύου και ελαχιστοποίηση των υγροποιήσεων λόγω του υδροφόρου θαλάμου στο κάτω μέρος του λέβητα .
Μεγάλο και άνετο άνοιγμα θαλάμου καύσης, που διευκολύνει την τροφοδοσία με στερεά καύσιμα μήκους έως 500mm.
Οριζόντιες επιφάνειες θαλάμου καύσης με πέντε διαδρομές καυσαερίων, για τη βελτίωση της ανταλλαγής θερμότητας.
Φλάντζα στο κάτω μέρος της πόρτας για τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ, πετρελαίου ή αερίου.
Υλικά από υψηλής ποιότητας χάλυβα 4 και 5 χιλιοστά, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.
Τομή λέβητα ξύλου 5 διαδρομών
Ο λέβητες ξύλου δύναται να λειτουργούν με πέλλετ, πετρέλαιο και αέριο με την τοποθέτηση του αντίστοιχου καυστήρα στην υποδοχή της κάτω πόρτας. Επίσης, προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση, ενώ ο έλεγχος της καύσης αλλά και τα συστήματα ασφαλείας εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εναρμονιζόμενη πλήρως με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN303-5.

Αξιόπιστη Κατασκευή, Οικονομία στο καύσιμο και Υψηλή απόδοση με λέβητα ξύλου PREMIUM



Οι λέβητες ξύλου ECOLINE έχουν καινοτόμο σχεδιασμό και ανθεκτικά υλικά, συνδυασμένα με τεχνογνωσία που σας εγγυώνται την βέλτιστη λειτουργία και την μακροζωία της συσκευής (10 χρόνια εγγύηση).

5 διαδρομών λέβητας ξύλου
Ο λέβητας ξύλου είναι φτιαγμένος, από χάλυβα (5 και 4 χιλιοστά). Η εστία καύσης είναι σχεδιασμένη ώστε να υπάρχει η όσο το δυνατό μικρότερη απώλεια ενέργειας. Η μεγάλη θυρίδα που διαθέτει επιτρέπει την καύση μεγάλων κομματιών ξύλου αλλά και άλλων στερεών υλικών(μπρικέτα, ξυλοκάρβουνο, πελλετ). Οι πολλές και μεγάλες διαδρομές την οποία υποχρεούνται να διανύσουν τα καυσαέρια για να διαφύγουν από τον χώρο καύσης , φτάνουν μεγάλο βαθμό την απόδοση του λέβητα. Έτσι έχουμε ανταλλαγή θερμότητας σε μεγάλο βαθμό και με τα καυσαέρια να φεύγουν από τον λέβητα με χαμηλή θερμοκρασία. Ο καθαρισμός του λέβητα είναι πολύ εύκολος και μπορεί να γίνει από τις μπροστινές πόρτες του λέβητα


Λέβητας ξύλου ECOLINE 35 kw   1250 ευρο

Λέβητας ξύλου ECOLINE 45 kw   1350.00€

Λέβητας ξύλου ECOLINE 55 kw  1480.00€

Λέβητας ξύλου ECOLINE 70 kw  1810.00€


Λέβητας ξύλου PREMIUM 35 kw με βεντιλατέρ και πίνακα οργάνων  1380.00€

Λέβητας ξύλου PREMIUM 45 kw με βεντιλατέρ και πίνακα οργάνων  1490.00€

Λέβητας ξύλου PREMIUM 55 kw με βεντιλατέρ και πίνακα οργάνων

Λέβητας ξύλου PREMIUM 55 kw με βεντιλατέρ και πίνακα οργάνων  1620.00€

Λέβητας ξύλου PREMIUM 70 kw με βεντιλατέρ και πίνακα οργάνων1940.00€

Σχόλια