Σόμπα αέρος pellet ARTEL Italfuoco 10 KW & 9KW

Το σώμα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα και το εσωτερικό του θαλάμου καύσης είναι επενδυμένο με παχιές πλάκες πιεσμένου βερμικουλίτη, εξασφαλίζει την προστασία και την σταθεροποίηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του θαλάμου καύσης. Χάρη στους ειδικούς εναλλάκτες θερμότητας η αεριζόμενη δομή πάνω από το φούρνο είναι πάντα ζεστή, ποτέ καυτή. Η εξοικονόμηση ενέργειας εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις, χάρη στην απλότητα της χρήσης και συντήρησης μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι θερμάστρες είναι πιστοποιημένες και εγκεκριμένες από το ινστιτούτο KIWA. Κατασκευάζονται στην Ιταλία σύμφωνα με την οδηγία CPD 89/106/EC. Έχουν ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εγκέφαλο και χρησιμοποιούν οθόνη LCD. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από την οθόνη με εύχρηστο τρόπο.

Καλέστε μας για Καλύτερη τιμή!   τηλ 6983786610
Σε κάποια προϊόντα μπορούμε να σας κάνουμε καλύτερη τιμή.

Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο ηλεκτρονικό-χρονοθερμοστάτη μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα από τα τρία προγράμματα: ημερήσιο, εβδομαδιαίο και Σαββατοκύριακου ενεργοποιώντας έως και 3 διαφορετικές εναύσεις ανά ημέρα.






Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς Kw : 10,1-2,84 kW
Απόδοση % : 92,7-89,53
Κατανάλωση Kg/h : 2-0,6
Χωρητικότητα δοχείου kg : 20-13
Διαστάσεις (Μ*Π*Υ) : 470*476*996 mm
Βάρος kg : 91
Διάμετρος καπνοδόχου : Ø 80 mm
Εγγύηση: 2 χρόνια
Διαθέσιμα χρώματα : λευκό, μπορντώ, μαύρο
     
Όλες οι σόμπες είναι κατασκευασμένες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να παρέχουν οικολογική θέρμανση και ενεργειακή οικονομία, ενώ μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε σπίτια ή διαμερίσματα με μικρή καμινάδα.
Εγγυούμαστε την κορυφαία απόδοση των σομπών και των υπολοίπων προϊόντων μας, καθώς διαθέτουν υψηλά στάνταρ κατασκευής και έχουν πιστοποιηθεί με ISO, ELOT και CE.
Για  την θρακη Παρέχουμε ακόμα, άμεση τοποθέτηση από εξειδικευμένο συνεργείο μεγάλης εμπειρίας .
Αν μείνετε ευχαριστημένοι η καλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι η δική σας σύσταση !​
Καλέστε μας για Καλύτερη τιμή!   τηλ 6983786610

Σχόλια