ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET PELLETECH 25

Τιμή: 2750.00€
  ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΩΣΗΣ 93% ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΩΣ 140 Μ2 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ισχύς
kW 8-25
Απόδοση % 93

Χωρητικότητα δοχείου νερού lt 160 , Ικανότητα θέρμανσης m3.150-550
Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου Kg 100,  Βάρος kg 300

Πολύ χαμηλή κατανάλωση με δυνατότητα αυτόματης επιλογής της έντασης της καύσης ανάλογα με την ζήτηση και τις εξωτερικές συνθήκες.
Αθόρυβη λειτουργία με δυνατότητα εγκατάστασής του και σε εσωτερικό χώρο.
Εύχρηστο μενού με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Compact κατασκευή με ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής ζεστού νερού με ενσωματωμένο εναλλάκτη, κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής και τρίοδη βάνα.
Σύστημα καύσης σταθερής οριζόντιας τροφοδοσίας με αυτόματους κύκλους καθαρισμού.
Μεγάλη χωρητικότητα pellet 100kg με δυνατότητα απομακρυσμένης τροφοδοσίας
Κάθετοι αυλοί με σύστημα καθαρισμού με μοχλό ανακίνησης και ενσωματωμένα ατσάλινα ελατήρια.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε μονοκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση για αντικατάσταση ενός λέβητα πετρελαίου ή ως εναλλακτική θέρμανση με παράλληλη χρήση.
Σε διαμερίσματα όπου η ανάγκη απεξάρτησης από την κεντρική θέρμανση είναι επιτακτική.
Σε νέες εγκαταστάσεις ως βασική θέρμανση.
Σε νέες ή υπάρχουσες εγκαταστάσεις ως συμπληρωματική θέρμανση σε συνδυασμό με άλλα συστήματα θέρμανσης π.χ. ηλιοθερμία, γεωθερμία, άλλα στερεά καύσιμα κτλ.

Εγκατάσταση ως σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
 τεχνικα  εδω 1.   Χυτοσίδηρος καυστήρας με οριζόντια προώθηση καυσίμου για σταθερή καύση με αυτόματους κύκλους καθαρισμού.
2.   Ψηφιακό controller με ευανάγνωστη οθόνη και menu στα ελληνικό, με το οποίο επιτυγχάνεται ο χειρισμός και οι ρυθμίσεις του λέβητα. Το έξυπνο menu επιτρέπει την επιλογή χειροκίνητης ή αυτόματης επιλογής έντασης της καύσης με αντιστάθμιση, τον αυτόματο προγραμματισμό έναυσης ή σβησίματος με χρονοδιάγραμμα, την επιλογή της επιθυμητής θερμοκρασίας του νερού, την επιλογή προγράμματος καύσης ανάλογα με τον τύπο του καυσίμου, την εισαγωγή στο menu τεχνικού για τον έλεγχο και τις ρυθμίσεις των παραμέτρων. Το controller είναι πλήρως αναβαθμίσιμο χειροκίνητα μέσω διαδικτύου
3.   Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας καυσαερίων με αισθητήρα στροφών (hall sensor) για την σωστή ρύθμιση της έντασης της καύσης και της απαγωγής των καυσαερίων προς την καμινάδα.
4.   Δοχείο Pellets μεγάλης χωρητικότητας 100kg με δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό σιλό τροφοδοσίας καυσίμου.
5.   Αεροστεγή ανοιγόμενη πόρτα λέβητα με εσωτερική μόνωση από ορυκτό μονωτικό και κεραμικό τζάμι επιθεώρησης της φωτιάς.
6.   Ηλεκτρική αντίσταση άμεσης πυράκτωσης χαμηλής κατανάλωσης για την αυτόματη έναυση του pellet.
7.   Στόμιο εισαγωγής νωπού αέρα καύσης από το εξωτερικό περιβάλλων.
8.   Κινητήρες συστήματος τροφοδοσίας με 2 ανεξάρτητους κοχλίες με ανεμιστήρα ψύξης και ασφάλεια για την προστασία από εμπλοκή.
9.   Προσυναρμολογημένη υδραυλική εγκατάσταση με ενσωματωμένο κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας (compact), σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης μέσω πλακοειδή εναλλάκτη και αυτόματη τρίοδη βάνα με αισθητήρα ροής (compact HW)
10. Ατσάλινα ελατήρια καθαρισμού των αυλών ροής καυσαερίων  του εναλλάκτη που εξασφαλίζουν την σωστή μετάδοση της θερμότητας διατηρώντας καθαρό τον εναλλάκτη.
11. Θάλαμος νερού από χαλυβδοέλασμα 5mm βαρέως τύπου ρομποτικά συγκολλημένο μεγάλης χωρητικότητας 75Lt με επιβραδυντές που αυξάνουν την διαδρομή του νερού στο λέβητα μεγιστοποιώντας την εναλλαγή θερμότητας.
12. Μοχλός καθαρισμού των αυλών με ανακίνηση.
13. Μεταλλικό καπάκι με ανάρτηση για την πλήρωση της δεξαμενής με pellet
14. Σύστημα ασύρματου modem με κάρτα GSM για απομακρυσμένο έλεγχο και διάγνωση του λέβητα μέσω κινητού τηλεφώνου.(Προαιρετικά)
15. Θύρα (RS232) διασύνδεσης του λέβητα μέσω διαδικτύου για απομακρυσμένο έλεγχο, διάγνωση και παραμετροποίηση του.
16. Ρυθμιζόμενα πόδια με πλαστικό πέλμα για εύκολη ρύθμιση της επιπεδότητας.
17. Μεταλλικό κουτί συλλογής στάχτης.

18. Εξωτερικά καλύμματα λέβητα βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση.


Σχόλια