Πως να γλιτώσετε εως 1.000 ευρώ σε ρεύμα με φωτισμο LED ,με......και να μη σας τα φάει η ΔΕΗ

Είναι ο μόνιμος βραχνάς που σε πολλούς «ανάβει τα λαμπάκια». Είναι ένα πάγιο έξοδο από αυτά που χαρακτηρίζονται ως ανελαστικά. Ο λόγος για το λογαριασμό του ρεύματος που πλέον κατατρώγει το εισόδημα των πολιτών, με συνέπειες στον αγώνα για την καθημερινή επιβίωση.  Σας συστήνουμε  λοιπόν μερικούς έξυπνους τρόπους για να εξοικονομηθούν χρήματα σε καιρούς πολύ κρίσιμους για όλους μας:
 - Λέει ο λαός πως «όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και …
πολλά πατεί». Κι επειδή η σοφία του λαού είναι δεδομένη άνω των 400 ευρώ ανά έτος μπορεί να εξασφαλίσει σε μια οικογένεια η χρήση του επονομαζόμενου κι ως νυχτερινού ρεύματος ιδιαίτερα στο πλύσιμο των ρούχων. Αν σας αρέσει η βραδινή εργασία, κι αν δεν έχετε πρόβλημα να δουλέψετε από τις 23:00 και μετά για να φέρεται βόλτα το νοικοκυριό σας, η λύση αυτή θα σας εξασφαλίσει ποσό ανάλογο με αυτό που χρειάζεστε για το σούπερ μάρκετ ενός 15νθημέρου. Ίσως και για παραπάνω εάν δεν είστε καταναλωτικοί τύπου.


- Το air condition άνετα μπορεί να αντικατασταθεί από το υγιεινότερο ανεμιστήρα που και πιο στοχευμένα κάνει αέρα στους καταναλωτές και εξασφαλίζει οικονομίες ετησίως της τάξης των 200 ευρώ. Ποσόν όχι και ασήμαντο στην περίοδο που ζούμε.



- Έως και κατά 30%, μειώνεται η κατανάλωση ρεύματος εάν αγοράσετε κι εγκαταστήσετε λάμπες LED. Ναι μεν το κόστος τους είναι μεγαλύτερο, όμως η τελική οικονομία θα φανεί στο πορτοφόλι σας καθώς θα γλιτώσετε ετησίως περί τα 150 ευρώ.

  Λαμπες led  σε όλους τους τύπους  εδω με ενα τηλ 
6932479481
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΈΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ
********************

- Προγραμματίστε την εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα. Είναι μια επένδυση που μπορεί να χρειαστεί από 600-1000 ευρώ όμως η απόσβεση θα γίνει το πολύ μέσα σε 2-3 χρόνια. Αν μάλιστα συνδέσετε και άλλες συσκευές με τον ηλιακό (π.χ πλυντήριο ρούχων ή πιάτων) θα επιτύχετε ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος και ως εκ τούτου ταχύτερη απόσβεση.
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΕΔΩ  6983786610

- Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αναφορικά με τις συσκευές με χαμηλή ενεργειακή βαθμολογία. Εάν πράξετε το αντίθετο θα δείτε μεγάλες διαφορές στα ποσά που θα χρειαστεί να πληρώσετε που θα αγγίζουν έως και τα 1.000 ευρώ ετησίως.


- Παρακολουθείτε σε μηνιαία βάση το ρολόι της ΔΕΗ και μην δέχεστε «αμάσητα» όλα όσα σας λένε.


Φωτισμός LED - Η επανάσταση στις τεχνολογίες Φωτισμού
Η τεχνολογία φωτισμού LED, έχει κατακτήσει την αγορά φωτιστικών και φωτισμού και συνεχίζει με ραγδαία βήματα προς την κορυφή. Εκτιμάται ότι μέχρι το 2015 η αγορά φωτιστικών τεχνολογίας LED θα έχει φτάσει σε αξία 35 δισεκατομμυρίων. Αρχικώς τα led χρησιμοποιούνταν σε πολύ μικρή κλίμακα, ως λαμπάκια ενδείξεων σε κινητά, σε υπολογιστές, σε ψηφιακά ρολόγια κτλπ. Πλέον όμως με την μεγάλη πρόοδο της τεχνολογίας τους, έχουν αρχίσει να κατακτούν με γοργά βήματα και τον τομέα του οικιακού αλλά και επαγγελματικού φωτισμού.

Φωτισμός LED  Παραδοσιακών λύσεων Φωτισμού

Οι παραδοσιακές λύσεις φωτισμού που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον τις τελευταίες δεκαετίες είναι οι γνωστές σε όλους μας λάμπες πυρακτώσεως και αλογόνου. Το μεγάλο τους μειονέκτημα είναι αφενός η μεγάλη κατανάλωση τους σε ηλεκτρική ενέργεια (η οποία οφείλετε κυρίως στην παραγωγή θερμότητας) και αφετέρου στην πολύ μικρή διάρκεια ζωής τους (μια λάμπα πυρακτώσεως έχει μόλις 1000 ώρες διάρκειας ζωής). Για να γίνω πιο συγκεκριμένος  και να καταλάβετε πλήρως την ενεργειακή τους απόδοση, νομίζω πως αρκεί να αναφέρω ότι μια λάμπα πυρακτώσεως χρησιμοποιεί μόλις το 10% τις ενέργειας που καταναλώνει σε παραγωγή φωτισμού.

Σε αντίθεση με τα παραπάνω οι λαμπτήρες φωτισμού τεχνολογίας LED (δίοδοι εκπομπής φωτός), υπερτερούν τρομερά και από άποψη κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργεια αλλά και από άποψη χρόνου ζωής. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι τελείως διαφορετικός από τον τρόπο λειτουργίας μια λάμπας πυρακτώσεως κάτι το οποίο επιτρέπει στους λαμπτήρες LED να έχουν ενεργειακή απόδοση της τάξης του 90%.

Δειτε  μερικά από τα κυρία πλεονεκτήματα του Φωτισμού LED

  • Δεν παράγουν θερμότητα
  • Έχουν υψηλή αντοχή σε δονήσεις και μικρότερο κίνδυνο να σπάσουν
  • Δεν χρειάζονται συχνή συντήρηση / αντικατάσταση
  • Δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία
  • Δεν έχουν ευαισθησία στην υγρασία
  • Δεν περιέχουν βαριά μέταλλα ή κάποια άλλη επικίνδυνη ουσία
  • Έχουν προσδοκώμενη διάρκεια ζωής 50,000 ωρών!
  • Έχουν δείκτη ενεργειακής απόδοσης 0,9

Λαμπες led  σε όλους τους τύπους  εδω με ενα τηλ 
6932479481
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΈΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ









Σχόλια