Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση – Ψύξη – Ενέργεια & Εξαερισμός 2014’’

Η Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση – Ψύξη –  Ενέργεια & Εξαερισμός 2014’’ διευρύνεται, αλλάζει χώρο διεξαγωγής και μας υποδέχεται στο Helexpo Palace στο Μαρούσι πιο πλήρης και δυνατή από ποτέ!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η πρώτη και μόνη καταξιωμένη έκθεση για οικονομία στη θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας,  επιστρέφει σε νέο χώρο και με νέες κατηγορίες εκθετών, εμπλουτίζοντας την έτσι κι αλλιώς πλούσια λίστα συμμετοχών της!


Έχοντας επιλέξει το Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι, ως νέο χώρο διεξαγωγής και επεκτείνοντας το αντικείμενό της και σε άλλες κατηγορίες σχετικών επιχειρήσων, η Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση – Ψύξη – Ενέργεια & Εξαερισμός 2014’’  επιστρέφει από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014, ανανεωμένη και πιο πλήρης από ποτέ!

Ορμώμενη από την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών και έχοντας ήδη καταφέρει να ανοίξει τις πόρτες των ελληνικών νοικοκυριών και επαγγελματικών χώρων στις πιο εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, η μεγάλη διεθνής έκθεση, “παιδί’’ της γνωστής ελληνικής εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων Be Best, κάνει για ακόμα μία φορά ένα βήμα παραπάνω!

Διευρύνει το αντικείμενο και τις κατηγορίες της, παρουσιάζοντας σε επαγγελματίες και καταναλωτές όλες  τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τον χώρο της Ψύξης, του Κλιματισμού, του Εξαερισμού, και της εξοικονόμησης Ενέργειας και “σβήνει’’ για ακόμα μία χρονιά κάθε άλλη προσπάθεια απομίμησης της προσπάθειάς της.

Για τη διεξαγωγή της Έκθεσης, φέτος επιλέχθηκε το υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Ηelexpo Palace στο Μαρούσι για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, επειδή μέχρι σήμερα το Κέντρο έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των περισσότερων εκθετών και επισκεπτών και δεύτερον επειδή είναι ο μόνος ιδανικός χώρος για να μπορέσει να “στεγάσει’’ τη γιγάντια πλέον -μετά από 3 συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές- προοπτική της διοργάνωσης.  

Το ενδιαφέρον συμμετοχής στις τελευταίες διοργανώσεις, υπήρξε πραγματικά θεαματικό, με τις μεγαλύτερες εταιρείες των σχετικών κλάδων να είναι παρούσες και με μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού να δίνει το παρών, αναζητώντας λύσεις για ένα από τα μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητάς του.


Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι λύσεις υπάρχουν. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι πλέον όλοι ξέρουν πού να τις βρουν! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται