Ηλεκτροσόκ 37% ετοιμάζει για τον Ιανουάριο του 2013 η ΔΕΗ


AΣ ΠΡΌΣΕΧΑΝ ΌΣΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΎΤΗΚΑΝ  ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΥΣ ,ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡYΘΡΩΝ,   ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ , ΚΤΛ
ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΈΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ   
Και νέο ηχηρό χτύπημα στους καταναλωτές θα προκαλέσουν από το νέο έτος οι "προτεινόμενες" αυξήσεις στους ήδη "φουσκωμένους" λογαριασμούς της ΔΕΗ

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η ΔΕΗ  εισηγείται προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο περιβάλλοντος τη 13η επιβάρυνση των νοικοκυριών μέσα σε δύο χρόνια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η επιχείρηση εισηγείται την αύξηση 37% σε τρεις δόσεις.

Η επιβάρυνση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των απαιτήσεων της Τρόικας για απελευθέρωση των οικιακών τιμολογίων και προβλέπεται και στο προσχέδιο του Μνημονίου το οποίο έχουν συμφωνήσει η κυβέρνηση και οι δανειστές μας.
Όπως μάλιστα προκύπτει από το κείμενο, η αύξηση - σοκ θα πέσει σε τρεις δόσεις. Η πρώτη θα είναι την 1η Ιανουαρίου του 2013, οπότε και το ΥΠΕΚΑ μαζί με το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να εκδώσουν τη σχετική απόφαση της αναπροσαρμογής των τιμολογίων, η δεύτερη δόση θα έλθει την 1η Μαρτίου και η τρίτη την 1η Ιουλίου, οπότε και τα τιμολόγια θα έχουν απελευθερωθεί πλήρως.
http://sklantzithres.blogspot.gr/2012/12/37-2013.html

Σχόλια