Μονάδες θέρμανσης καλαμποκιού ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ


Γραφική ευγένεια του Fahrenheit Technologies, Inc




Μονάδες θέρμανσης καλαμποκιού έχουν γίνει όλο και περισσότερο
αποτελεσματικό κατά την τελευταία δεκαετία ως αποτέλεσμα της τεχνολογικής προόδου. Χωρίς κέλυφος καλαμπόκι είναι συνήθως παραδίδονται από έναν τοπικό αγρότη ή έμπορο και αποθηκεύεται επί τόπου για μεγαλύτερες μονάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις το καλαμπόκι είναι αποθηκευμένο σε ένα κάδο μέταλλο ή πλαστικό, το οποίο βοηθά στην προστασία του καλαμποκιού από την υγρασία και τα παράσιτα. Για τις μικρότερες μονάδες, το καλαμπόκι μπορεί να αγοραστεί από την τσάντα συνήθως σταδιακά κατά 50 lb. 
Το καλαμπόκι μπορεί να είναι είτε χειροκίνητα με ντάμπινγκ στην χοάνη με κάδο ή ένα τρυπάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του καλαμποκιού απευθείας από τον κάδο με τη χοάνη. χειριστήρια θερμοκρασίας προσδιορίσει την ποσότητα του καλαμποκιού, προστίθεται στην κατσαρόλα. Η ταχύτητα του κοχλία είναι ρυθμιζόμενο για να ρυθμίσει την ποσότητα του καλαμποκιού που καίγονται, η οποία με τη σειρά της ελέγχει την ποσότητα της θερμότητας που παράγεται. Υπάρχουν μερικές μονάδες θέρμανσης καλαμπόκι σχεδιαστεί με υπολογιστές που παρακολουθούν τη θερμοκρασία και το σήμα του κοχλία να μεταφέρουν αυτόματα περισσότερο καλαμπόκι στην κατσαρόλα όταν χρειάζεται. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα να προσαρμόζεται αυτόματα στη θερμοκρασία του δωματίου ή κτιρίου.


Από το καλαμπόκι δεν θα κάψει εύκολα σε μια ανοικτή τράπουλα στο θάλαμο φωτιά, ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ένα μικρό θάλαμο καύσης στην οποία το καλαμπόκι είναι η τροφή και αέρα αντλείται μέσα. Προκειμένου να υποστηρίξει την καύση, το οξυγόνο διοχετεύεται στο θάλαμο καύσης από έναν μικρό ανεμιστήρα. Ο αέρας είναι συνήθως ασκούνται από το εξωτερικό και δεν είναι συνήθως αέρας από το εσωτερικό του δωματίου. Ο θάλαμος καύσης είναι πραγματικά πολύ μικρό και θα μπορούσε εύκολα να χωρέσει στο κουτί φαγητού του παιδιού.

Στο εσωτερικό της μονάδας, έναν εναλλάκτη θερμότητας χρησιμοποιείται για την απαγωγή της θερμότητας από τα καυσαέρια και τη θέρμανση του αέρα του δωματίου. Ένας ανεμιστήρας χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση του αέρα του χώρου μέσα από το φούρνο, όπου θερμαίνεται. Αυτός ο ανεμιστήρας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μετακίνηση της θερμότητας πιο μακριά από τη φωτιά.

Υποπροϊόν

Όπως εγκαύματα καλαμπόκι, παράγει ένα υποπροϊόν κοινώς γνωστό ως κλίνκερ, το οποίο είναι ένα σκληρό τέφρα-σαν υλικό. Κλίνκερ αποτελείται κυρίως από διοξείδιο του πυριτίου, γι 'αυτό είναι ουσιαστικά ένα ποτήρι-όπως η ουσία. Ανάλογα με το μέγεθος της μονάδας, το κλίνκερ μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθούν ημερήσια ή εβδομαδιαία. Ένα ειδικά σχεδιασμένο πόκερ είναι για την ανάρτηση του κλίνκερ, στη συνέχεια, λαβίδες χρησιμοποιούνται για να το αφαιρέσετε.

Μόλις το κλίνκερ έχει αφαιρεθεί από τη μονάδα, μπορεί να τοποθετηθεί με χόρτο ή έναν κήπο. Κλίνκερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξουδετερωτή οξύ και ως εκ τούτου μπορεί να λειτουργήσει ως σταθεροποιητής εδάφους. Θα λειτουργεί ως λίπασμα για χόρτα και λουλούδια.

Συντήρηση

Όπως και κάθε άλλη φούρνο ή μονάδα θέρμανσης, μονάδες θέρμανσης καλαμπόκι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Μονάδες θέρμανσης καλαμποκιού χρειάζονται περισσότερη συντήρηση από ό, τι με προπάνιο ή φυσικό αέριο. Εκτός από την κατοχή για να προσθέσετε το καλαμπόκι και την αφαίρεση του κλίνκερ, οι μονάδες ανάγκη ετήσια συντήρηση ρουτίνας.

Κάθε χρόνο, η μονάδα θα πρέπει να ελέγχονται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της εστίας, που συνδέει το σωλήνα, τα στόμια εισόδου του αέρα, αεραγωγών, και το τρυπάνι λειτουργούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Οι φίλαθλοι και οι κινητήρες θα πρέπει να ελέγχονται και να συντηρούνται τακτικά.

Καθαρισμός από το εσωτερικό της κουζίνας με μια συρμάτινη βούρτσα για να βοηθήσει στην άρση συγκέντρωση θα βοηθήσει επίσης να θερμάνετε το σπίτι ή κτίριο σας πιο αποτελεσματικά.

Σχόλια