Σειρά Multiauto της CAMINO DESIGN (Pellet, Wood chip, καυσόξυλα και συνδυασμός αυτών) προσφέρει αποδόσεις μέχρι και 92% σε όλο το εύρος διαμόρφωσής του και χαμηλές θερμοκρασίες καπναερίων στους 110 °C,


  Με πολλές τεχνικές καινοτομίες , θέτει πραγματικά νέα σημεία αναφοράς: προσφέρει αποδόσεις μέχρι και 92% σε όλο το εύρος διαμόρφωσής του και χαμηλές θερμοκρασίες καπναερίων στους 110 °C, καθιστώντας το ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς.
τηλ επικοινωνιας   6932479481

Η ευελιξία στα καύσιμα (Pellet, Wood chip, καυσόξυλα και συνδυασμός αυτών) καθώς και η πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του, τον καθιστούν πρωτοπόρο στο χώρο της θέρμανσης με στερεά καύσιμα. Ο λέβητας της σειράς Multiauto έχει τη δυνατότητα διαχείρισης καυσίμων τύπου Pellet και καυσίμων βιομάζας (με μέγιστη υγρασία εως και 35%) ως μεμονωμένο καύσιμο όπως επίσης με παράλληλη χρήση καυσόξυλων. Ο ίδιος συνδυασμός μπορεί να γίνει και με τη χρήση Wood chips. Ο υψηλός βαθμός απόδοσης και ταυτόχρονα η χαμηλή θερμοκρασία εξόδου καυσαερίων κάνουν το λέβητα άκρως οικονομικό με πολύ χαμηλές καταναλώσεις καυσίμων και φιλικό προς το περιβάλλον, με τις πλέον ελάχιστες εκπομπές ρυπών.





























Σχόλια