Ελληνικοί !! Καυστήρες πέλλετ ,πυρήνα & καλαμποκιού απο 12 εως 150 kw .και για μετατροπή σε λέβητα πετρελαίου χωρίς κοψίματα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ 6932479481
Aυτόματοι μηχανικοί αυτοκαθαριζόμενοι καυστήρες πέλλετ και βιομάζας κατασκευάστηκαν για να καλύψουν ιδιόμορφες ανάγκες επάνω στους λέβητες πετρελαίου. Έχουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στους λέβητες πετρελαίου, στους λέβητες ξύλου και στους λέβητες πέλλετ. Είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να καίνε πέλλετ Α' ποιότητας χωρίς να δημιουργούνται ειδιαίτερα προβλήματα αλλά και πέλλετ ιδιοκατασκευής και πέλλετ με προβλήματα όπως πέλλετ με πέτρα ή αυξημένη υγρασία. Επίσης, είναι ικανοί να καίνε βιομάζα όπως πυρήνες κουκούτσια ελιάς, σπόρους καλαμποκιού, φλοιό από αμύγδαλα, φουντούκια και πολλά άλλα (αν μετά από την επιλογή του βιοκαυσίμου διαπιστωθούν προβλήματα, θα πρέπει να προβείτε στην αντικατάστασή του). Το μενού τους είναι εύκολο στην χρήση όπως άλλωστε και ο καθαρισμός τους.

  Στην σειρά 12-65 αυτόματοι μηχανικοί αυτοκαθαριζόμενοι ανήκουν οι μηχανικoί αυτοκαθαριζόμενοι καυστήρες με ενσωματωμένο κοντρόλ ελέγχου επάνω στον καυστήρα. To κοντρόλ ελέγχου μπορεί να γίνει και εξωτερικό κατά παραγγελία.







 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ 6932479481







*************************************************

Καυστήρες Pellets και καλαμποκιού, από 8.000 έως 25.000 θερμίδες.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ 6932479481




Πανεύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε λέβητες ξύλου και λέβητες πετρελαίου (με πόρτα).

Αυτόματη ανάφλεξη, σε συνεργασία με θερμοστάτη χώρου ή χρονοδιακόπτη.

Έλεγχος καυσαερίων με ειδικό αισθητήρα λ (λάμδα).

Εύκολη επιλογή 5 επιπέδων καύσης.


Δεξαμενή χωρητικότητας 200 κιλών βιοκαυσίμου (συνοδεύει τον καυστήρα).

Αυτόματος - ηλεκτρονικά ελεγχόμενος κοχλίας μεταφοράς καυσίμου υλικού από τη δεξαμενή στον καυστήρα (συνοδεύει τη δεξαμενή).

Ειδικά χαρακτηριστικά.

Οικονομική κατανάλωση (από 2 έως 6 κιλά pellets την ώρα).

Εύκολος τρόπος δεκάδων ειδικών ρυθμίσεων, από το control.(ειδικό ηλεκτρονικό χειριστήριο).

Εύκολος καθαρισμός του χώρου καύσης.

Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.




Σχόλια