ΣΎΣΤΗΜΑ SICURO TOP ΑΠΌ ΤΗΝ KLØVER !! Τζάκι καλοριφέρ TKR 35 KIT με ενσωματωμένα όλα τα υδραυλικά συστήματα

Η Klover, εδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται σε κατασκευή προιόντων καλοριφέρ.
Το 1998 εξέλιξε ένα σύστημα ασφαλείας που το ονόμασε SICURO TOP και το κατοχύρωσε ως πατέντα σε παγκόσμια κλίμακα. Το λέει και το όνομά του: ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!
Είναι το μοναδικό σύστημα που εξασφαλίζει ότι ο λέβητας λειτουργεί σε μηδενική πίεση ό,τι και να συμβεί.
ΤΗΛ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6932479481
Όταν υπάρχει υπερθέρμανση , η εκτόνωση της πίεσης που πάει να δημιουργηθεί, γίνεται με φυσική ροή στην αποχέτευση!!!
Με το μεταλλικό φλοτέρ, που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες,
γίνεται η αναπλήρωση του νερού που φεύγει στην αποχέτευση.
Ανάλογα τη συσκευή που θα τοποθετηθεί (ξυλολέβητα, ξυλόσομπα καλοριφέρ, τζάκι)  έχει και διαφορετική μορφή.

                         






τηλ 6983786610

Ο ΤΡΌΠΟΣ ΉΤΑΝ

Πριν δημιουργήθηκε το Σύστημα "Sicuro TOP" ένα ανοιχτό δοχείο διαστολής έπρεπε να τοποθετηθεί πάνω στο σύστημα θέρμανσης (σύμφωνα με τους νόμους που εξακολουθούν να ισχύουν), ώστε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν ξύλου σε ένα σύστημα θέρμανσης στο σπίτι.
Η λειτουργία αυτού του ανοικτού θαλάμου ήταν , και είναι, για να εξαλειφθούν τυχόν πίεση που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του προϊόντος και οι σωλήνες σε περίπτωση που το νερό βράζει, λόγω, για παράδειγμα, σε μια ξαφνική διακοπή ρεύματος? Αυτό συμβαίνει επειδή το ξύλο διατηρεί την καύση ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
συστήματα θέρμανσης Open-θάλαμο έχουν από τώρα πάνε πίσω, και δεν είναι πλέον ακόμη και θεωρείται από θερμο-τεχνικούς και σχεδιαστές, καθώς έχουν αρκετά άβολα χαρακτηριστικά που τα κλειστά συστήματα κυκλώματα δεν έχουν. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει το στοιχείο του κινδύνου σε περίπτωση που βράζει, η υψηλή διασπορά θερμότητας, η δυσκολία εφαρμογής και η μη συμβατότητα με τις τελευταίες Λέβητες αερίου γενιάς.



Η ΙΔΈΑ

"Sicuro TOP» δημιουργήθηκε σχεδόν πριν από 10 χρόνια στα εργαστήρια Kløver να προσφέρει μια σειρά από τεχνολογικά καινοτόμες, αιχμή και, ταυτόχρονα, ασφαλή προϊόντα. Το σύστημα έχει συνεχώς αναπτυχθεί για να αυξήσει τις επιδόσεις και την ασφάλεια της θερμότητας. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα δοκιμασμένο και ασφαλές σύστημα που έχει φτάσει σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο τελειότητας.



ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ

"Sicuro TOP" κάνει χρήση του συστήματος "μπεν μαρί", παρέχοντας ένα σύστημα θέρμανσης στο σπίτι εξοπλισμένο με κλειστό θάλαμο διαστολής, ενώ το προϊόν "Sicuro TOP» έχει ένα ενσωματωμένο στο ανοικτό θάλαμο και έργων, ως εκ τούτου, σε μηδενική πίεση. Η σόμπα θέρμανσης μπορεί να συνδεθεί με το παρελθόν εγκατεστημένο εξοπλισμό (κάθε λέβητα, ακόμη Λέβητες αερίου), ή να ενεργεί ως μια ενιαία πηγή της θέρμανσης του σπιτιού. Το σώμα του λέβητα είναι ένας τύπος «θάλαμος νερού» με στοιχεία εναλλαγής θερμότητας σε άμεση επαφή με τη φλόγα. Η εστία κλείνεται με ένα κεραμικό γυάλινη πόρτα. Ο θάλαμος καύσης είναι εντελώς περιβάλλεται από νερό (εκτός από το μπροστινό μέρος και στην εστία όπου βρίσκεται η σχάρα χυτοσίδηρο). Οι αναθυμιάσεις πρέπει να περάσουν από το σύστημα δύο φορές πριν την έξοδο από τη συσκευή (δείτε το διάγραμμα καυσαερίων πέρασμα). Δύο εναλλάκτες θερμότητας, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, εγκαθίστανται στο άνω τμήμα του σώματος του λέβητα για το σύστημα θέρμανσης θερμοσυσσωρευτή και την παραγωγή ζεστού εναλλάκτες αντίστοιχα.Η νερό βυθίζονται στυλ "μπεν μαρί" στο νερό του εξοπλισμού που ρέει στο επάνω ή στο πλάι ανοξείδωτο ατσάλι λεκάνη, είναι εφοδιασμένα με ένα αφαιρούμενο κάλυμμα επιτρέπει να ελέγξετε για εναλλάκτες ή την στρόφιγγα μπάλα. Μια ειδική ανόδιο μαγνησίου, ειδικά σχεδιασμένο για τον εξοπλισμό, φροντίζει το σώμα του λέβητα και οι εναλλάκτες ανοξείδωτου χάλυβα προστατεύονται από τα αδέσποτα ρεύματα και από γαλβανική διάβρωση.



ΑΠΛΌ ΑΛΛΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ

Η φωτιά και οι καπνοί θερμαίνει το νερό που περιέχεται στο σώμα του λέβητα οποία, με τη σειρά της, παρέχει θερμότητα στο νερό που κυκλοφορεί στα ανώτερα εναλλάκτες (πρωτογενή εναλλάκτες σε ένα σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρου 22 mm για το σύστημα θέρμανσης, δευτερογενή εναλλάκτες σε 14 mm διάμετρος σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα για το εγχώριο σύστημα νερού).
έλεγχος της ροής του νερού στο πρωτεύον εναλλάκτη (σύστημα θερμοσυσσωρευτή) διοικείται από την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, ενώ η ροή του νερού στη δευτερογενή εναλλάκτη (νερό οικιακής χρήσης) είναι εγγυημένο από την πίεση η παροχή νερού, ή, εν πάση περιπτώσει, από το αυτόκλειστο.



ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΠΊΕΣΗ

Δεν υπάρχει πλέον κινδύνους που οφείλονται στην αύξηση της πίεσης στην περίπτωση του βρασμού του νερού. Υπάρχει μηδενική πίεση στο εσωτερικό του σώματος του λέβητα. Η σόμπα θέρμανσης είναι εφοδιασμένο με ένα σωλήνα υπερχείλισης που εγγυάται την ασφάλεια σε περίπτωση βρασμού με εκκένωση της περίσσειας νερού από την άνω λεκάνη. Για οποιαδήποτε topping-up του νερού η σόμπα θέρμανσης είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο κόκορας μπάλα φόρτωσης


τηλ 6983786610

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ:

Σόμπα καλοριφέρ διπλής καύσης ξύλου-pellet compact
                 
σόμπα ξύλου καλοριφέρ compact
                 
μασίνα ξύλου καλοριφέρ compact
                 
Ξυλολέβητας με Sicuro Top
                 
 Τζάκια καλοριφέρ    
οι σερμπαντίνες στις οποίες κυκλοφορεί το νερό που πάει στα καλοριφέρ
                 
τα υδραυλικά εξαρτήματα που είναι τοποθετημένα από κάτω για να έχουμε εύκολη πρόσβαση μέσα από την εστία
             
 
οι συνδέσεις που απαιτούνται (εισαγωγή, επιστροφή, αποχέτευση, παροχή)
             


   
Βέβαια υπάρχουν και επιπλέον οφέλη του Sicuro Top εκτός της ασφάλειας:
επειδή τα επιστρεφόμενα νερά δεν μπαίνουν απευθείας στο λέβητα, δεν έχουμε  υγροποιήσεις-πίσσες (αποφεύγουμε το κόστος της θερμομεικτικής βάνας-κόστος υλικού και τεχνικού)
μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα, λόγω του ότι δεν δημιουργούνται ποτέ μεγάλες πιέσεις (όπως είπαμε μηδενική πίεση)
αντίστοιχα, δεν δημιουργούνται μεγάλες πιέσεις ούτε στο δίκτυο


ΟΛΑ ΤΑ  ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΑ  ΕΔΩ 

Σχόλια