Η οικονομικοτερη θερμανση !! Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού σειρά ΚΚ ΑDTHERM



ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΕΣ
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
9 KW      
14 ΚW    
17KW   

Η σειρά ΚΚ αποτελείται από monoblock αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, με ενσωματωμένο το ψυχροστάσιο και τον κυκλοφορητή και περιλαμβάνει οκτώ μοντέλα, με τα οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ισχύος, από τα 9 ως τα 140 ΚW.
Αξιοπιστία και υψηλή απόδοση με συμπιεστές PANASONIC-SANYO-COPELAND
Οι αντλίες θερμότητας αέρος – νερού της σειράς ΚΚ
εξασφαλίζουν στο χρήστη θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με υψηλό συντελεστή απόδοσης (COP) και αξιόπιστη λειτουργία σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.
Διαθέτουν συμπιεστές κορυφαίων ιαπωνικών (PANASONIC – SANYO) και αμερικανικών (COPELAND) οίκων και έχουν τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού ως 60οC σε εξωτερική θερμοκρασία μέχρι – 15oC.





Οικονομική λειτουργία με διαβάθμιση ισχύος

Πινάκας χαρακτηριστικών Αντλίας PHNIX  KK
Η αντλία θερμότητας ΚΚ εξασφαλίζει επιπλέον οικονομία στην κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία λειτουργίας με δύο ή περισσότερα ξεχωριστά μεταξύ τους module, που τις καθιστά διβάθμιες, τριβάθμιες ή και τετραβάθμιες.
Το πλήθος συμπιεστών στο εσωτερικό τους (δύο για τα μοντέλα των 14, 17, 30, 35 και 140 ΚW – τρεις για το μοντέλο των 25 KW – τέσσερις για εκείνο των 77 ΚW) τους επιτρέπουν να λειτουργούν με περισσότερα από ένα module, αυξομειώνοντας την παραγόμενη ισχύ, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες κατανάλωσης.
Κεντρικό χειριστήριο ελέγχου CAREL (USA)

Κεντρικό χειριστήριο Carel στην αντλία
H λειτουργία της αντλίας θερμότητας ΚΚ ρυθμίζεται και ελέγχεται με ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά χειριστήρια της αγοράς, το CAREL mC2SE.
To χειριστήριο είναι ενσωματωμένο στο εμπρός μέρος της αντλίας και μέσω αυτού γίνεται η παραμετροποίηση και ο έλεγχος λειτουργίας της αντλίας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, προσφέροντας πληθώρα επιλογών και ένα εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον για τον χρήστη – καταναλωτή.
Παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική αντιστάθμιση.
Αμερικάνικος εναλλάκτης tube in shell

Αμερικάνικος εναλλάκτης στην αντλία θερμότητας tube in shell 
Ο πατενταρισμένος και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εναλλάκτης tube in shell (εναλλάκτης κελύφους με σωλήνες χαλκού) εγγυάται την υψηλή αποτελεσματική εναλλαγή θερμότητας ενώ παρεμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην επιφάνειά του. Ο εναλλάκτης χρησιμοποιείται ευρέως για ψύξη και θέρμανση. Οι σωλήνες χαλκού σε σχήμα υ αυξάνουν την επιφάνεια εναλλαγής της θερμότητας, με αποτέλεσμα την βελτίωση της θερμικής απόδοση του εναλλάκτη.Tο πάχος του χαλκού είναι 0,8-1,2 χιλιοστών, χωρίς συγκόλληση στο εσωτερικό του εναλλάκτη, (πίεση δοκιμής 5MP), εξασφαλίζει την αποφυγή διαρροών.Το εξωτερικό σχήμα του χάλκινου σωλήνα αποτρέπει την φωσφόρου του χαλκού. Στον τομέα της εναλλαγή θερμότητας επιτυγχάνεται 3,7 φορές μεγαλύτερη από ότι σε κοινούς εναλλάκτες της αγοράς.


Αντιπαγωτική προστασία και σύστημα soft starting 
Οι αντλίες θερμότητας της σειράς KK λειτουργούν με το οικολογικό ψυκτικό υγρό R410a, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Διαθέτουν πολλαπλές εφαρμογές προστασίας, όπως αντιπαγωτική προστασία (σύστημα αυτόματου defrost), έλεγχο υψηλής/χαμηλής πίεσης, ροής νερού, κακής φάσης ηλεκτρικού ρεύματος, υπέρταση, υπόταση.
Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ομαλής εκκίνησης (soft starting), η αντλία θερμότητας ΚΚ αποτρέπει διακυμάνσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος της εγκατάστασης.
Δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση, με πλήθος εφαρμογών

Οι αντλίες θερμότητας της σειράς ΚΚ αποτελούν ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και δοκιμασμένο προϊόν, από τα best seller στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, με πλήθος εφαρμογών στις πλέον ψυχρές περιοχές της χώρας, όπως το Άργος Ορεστικό, τα Γρεβενά, η Δράμα, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα κ.α.), αλλά και της Αλβανίας (Κορυτσά, Ελμπασάν κ.α.).

Ενσωματωμένη αντλία in line της WILO

Οι αντλίες θερμότητας της σειράς ΚΚ έρχονται με ενσωματωμένη αντλία in line της γερμανικής WILO, που αναλαμβάνει το ρόλο κυκλοφορητή .

Εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών

Οι αντλίες θερμότητας ΚΚ καλύπτονται με εργοστασιακή εγγύηση πέντε (5) ετών για όλα τα μέρη τους, με εξαίρεση τα ηλεκτρονικά, για τα οποία παρέχεται εγγύηση δύο (2) ετών.

Ενταγμένες στο Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών Θερμότητας του “Εξοικονομώ”

Οι αντλίες θερμότητας ΚΚ, χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την οικονομική λειτουργία τους,, στο Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών Θερμότητας, που κατάρτισε το ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής) για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον».
Στόχος του Μητρώου ήταν να ξεχωρίσουν οι αντλίες που είναι κατασκευασμένες κάτω από προδιαγραφές ποιότητας (CE), καθώς και εκείνες οι οποίες δεν είναι ενεργειακά κοστοβόρες (πιστοποιητικά TUV).
Μπορείτε να βρείτε τις αντλίες θερμότητας ΚΚ στο αναρτημένο Μητρώο στο σάιτ του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» (www.exoikonomisi.ypeka.gr), όπου είναι ενταγμένες με το όνομα του εργοστασίου κατασκευής του, το PHNIX. (αναρτημένο Μητρώο)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά











Σχόλια