Εκατομμύρια η διαρροή προς την Τουρκία και Βουλγαρια για… σόμπες


Ελληνικές εταιρείες θέρμανσης παρήγγειλαν  100.000 ξυλόσομπες από την Τουρκία για να τις διαθέσουν στην ελληνική αγορά. 
Όταν έχεις όμως έναν ηλίθιο για πρωθυπουργό που νομίζει πως ανεβάζοντας την τιμή του πετρελαίου θα λύσει το οικονομικό αυτά θα συμβαίνουν. 
Το άλλο φαγοπότι και η διαρροή χρήματος στο εξωτερικό έρχεται από την Βουλγαρία από την οποία ετοιμάζονται οι σαλταδόροι να φέρουν καυσόξυλα με 50 ευρώ τον τόνο, αφού οι δικοί μας καυσοξυλάδες ,νόμισαν ότι θα γίνουν… Λάτσηδες μέσω αυτών και  έφτασαν τις τιμές στα υψη.


Η είδηση κάνει τον γύρο της Τουρκίας και παρουσιάζεται ως απότοκο της κρίσης που μαστίζει την χώρα, ενώ περιέχονται υπερβολές όπως ότι …τελείωσε το φυσικό αέριο!
Ιδού μερικά από τα χθεσινά δημοσιεύματα:
Η Yeni Safak  στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο «Η Ελλάδα ζήτησε 100.000 σόμπες» γράφει ότι  στην Ελλάδα βιώνεται επιστροφή στο παρελθόν στον τομέα της θέρμανσης για οικονομία. Μετά την υποστήριξη και της κυβέρνησης για την χρησιμοποίηση θερμαστρών στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει οικονομική κρίση , οι εταιρείες ζήτησαν από την Τουρκία 100.000 σόμπες.
Vatan στην πρώτη σελίδα  με τον τίτλο «100.000 τουρκικές σόμπες στην γείτονα που αντιμετωπίζει κρίση»  γράφει ότι στην Ελλάδα που δίνει μάχη με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της Ιστορίας της, ο λαός που έχει πτωχεύσει επέστρεψε στις σόμπες όταν κατάλαβε πως δεν θα μπορέσει πλέον να θερμαίνεται με φυσικό αέριο. Οι Τούρκοι παραγωγοί μέχρι στιγμής πήραν 100.000 παραγγελίες για σόμπες.
Η Takvim γράφει για το θέμα  με τον τίτλο « Τουρκικές σόμπες στην γείτονα».
Η Star αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Η Ελλάδα που επιστρέφει στα παλιά ζήτησε 100.000 σόμπες» .
Η Sabah αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο « Τελείωσε το αέριο, ζήτησαν σόμπες»

Σχόλια