Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ PELLET 150 kW– 500 kW


Για όσους ιδιώτες ή επαγγελματίες επιζητούν την απεξάρτηση από το πλέον ασύμφορο πετρέλαιο, χωρίς όμως να χρειαστεί να αντικαταστήσουν τον υπάρχων λέβητα τους αλλά μόνο τον καυστήρα, η πλέον ενδεδειγμένη οικονομική αλλά και αξιόπιστη λύση που προτείνει η eltherm  είναι η μετατροπή του συμβατικού λέβητα καύσης πετρελαίου σε λέβητα καύσης pellet με Ευρωπαϊκούς αξεπέραστους καυστήρες.
Ο καυστήρας pellet χχχχ είναι ιδανικός για να συνδεθεί απευθείας και γρήγορα σε παραδοσιακούς βιομηχανικούς φούρνους ή απλώς για να αντικαταστήσει τον καυστήρα του πετρελαίου ή του φυσικού αερίου της οικοδομής.
τηλ επικοινωνίας 6983786610 τεχνικές πληροφορίες τιμές και service   και email crisant@in.grΟ πιο οικονομικός βιομηχανικός καυστήρας Pellet που πετυχαίνει εξοικονόμηση έως και 50% έναντι του πετρελαίου και του φυσικού αερίου!Ο καυστήρας pellet χχχχ χαρακτηρίζεται από πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία που εξασφαλίζει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου. Με αυτόματη έναυση και διαδικασία καύσης, μικρή συγκέντρωση άκαυστων, δεν απαιτείται καθημερινή συντήρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...